Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξαγορά της Evertoon από τη Niantic

*
Όλοι γνωρίζουν το Pokemon Go και ακόμα περισσότεροι έπαιζαν όταν κυκλοφόρησε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Στο μεσοδιάστημα όμως που ακολούθησε, σημειώθηκε κατακόρυφη πτώση των ενεργών χρηστών με τη Niantic να αντιδρά εξαγοράζοντας την, σχετικά άγνωστη startup εταιρία, Evertoon. Το νεοαποκτηθέν μέλος της ομάδας που ασχολείται με την ανάπτυξη του δημοφιλούς παιχνιδιού, έχει στα σκαριά ένα application που παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας ποικίλων animations με customized avatars. Πάνω σε αυτό το χαρακτηριστικό επενδύει η Niantic, η οποία σκοπεύει να ενσωματώσει μία κοινωνική πλατφόρμα στο Pokemon Go έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο ελκυστικό στο κοινό. Η ίδια διαδικασία θα συνεχιστεί στο συγγενικό Ingress όπως και σε μελλοντικούς τίτλους. Το τρέχον app της Evertoon θα τεθεί εκτός δικτύου και τα community features του δεν θα είναι προσβάσιμα, μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου. Ωστόσο, όποιος κατεβάσει τώρα από το iOS την τελευταία έκδοση θα μπορεί να δημιουργήσει βίντεο σε offline mode έχοντας στην διάθεση του 60 νέα animations και 13 clothing items, ως ένα αποχαιρετιστήριο δώρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*